Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’ndan Rektör Ünal’a Ziyaret
14 Ekim 2021, Perşembe - 16:01
Güncelleme: 07 Aralık 2021, Salı - 15:07

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, Goalball Millî Takımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Karaca, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile beraberindekiler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, nazik ziyaretinden dolayı konuklarına teşekkür eden Rektör Ünal, gençlerin başarılarını daha ileriye taşımak için spor federasyonlarıyla iyi bir iş birliği geliştirmek istediklerini vurguladı. Rektör Ünal, spor federasyonlarının faaliyetlerini, haberlerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, ulusal ve uluslararası ölçekteki spor platformlarında gösterilecek başarıların, ülkemizin tanınırlığı için çok önemli ve gurur verici olacağını ifade etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı ve hediye takdimiyle sona erdi.