PUAMER; Ücretli Psikolojik Destek Hizmetlerine Başladı
11 Ekim 2021, Pazartesi - 13:29
Güncelleme: 15 Nisan 2022, Cuma - 13:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER), ücretli psikolojik destek hizmetlerini çevrim içi (on-line) olarak yürütmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgiler paylaşan PUAMER Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç, PUAMER tarafından verilen psikolojik destek hizmetlerinden halkın da yararlanabilmesi için sürecin başlatıldığına işaret ederek online formattaki ücretli psikolojik destek hizmetlerinin, Üniversitenin alanında uzman öğretim elemanları tarafından sunulmasının önemine vurgu yaptı.

Psikolojik destek hizmetlerinin ve psikolojik test değerlendirmelerinin pandemi sürecinde online olarak yürütüleceğini belirten Prof. Dr. Koç, sunulacak hizmetlerin sürece bağlı olarak yüz yüze de yapılabileceğinin müjdesini verdi.

Bilgi ve randevu alabilmek için PUAMER'in https://puamer.omu.edu.tr/tr uzantılı web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.