Rektör Ünal, Ladik Kaymakamı Orhan ve Ladik Belediye Başkanı Yapıcı ile Bir Araya Geldi
08 Ekim 2021, Cuma - 11:45
Güncelleme: 09 Aralık 2021, Perşembe - 10:22

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal; Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı ve beraberlerindeki heyeti konuk etti.

Rektörlük makamındaki görüşmede Ladik Kaymakamı Orhan ve Ladik Belediye Başkanı Yapıcı, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler verirken kurumlar arası iletişim ve bilgi akışının güçlendirilmesi yönünde Rektör Ünal’la istişarede bulundu.

İlçenin gelişmesinde Üniversitenin çok önemli bir fonksiyonu olduğunu belirten Kaymakam Orhan ile Belediye Başkanı Yapıcı, bu doğrultuda yapılacak çalışmalarda OMÜ ile iş birliği ve koordinasyon içinde olmaya özen göstereceklerini kaydetti. Görüşmede yapımı devam eden Ladik Meslek Yüksekokulu (MYO) da gündeme alınırken burada sürecin hızlandırılmasına yönelik adımlarla ilgili fikirler paylaşıldı.

Nazik ziyaretleri ve alakalarından ötürü konuklarına teşekkür eden Rektör Ünal ise OMÜ olarak şehrin ve meslek yüksekokullarının olduğu ilçelerin özelliklerini ve dinamiklerini göz önüne almak suretiyle her zaman daha iyiye ulaşmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Ziyarette, hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.