Rektör Ünal, TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantısı’na Katıldı
18 Eylül 2021, Cumartesi - 14:39
Güncelleme: 18 Eylül 2021, Cumartesi - 14:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar başkanlığında düzenlenen TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.

Uzaktan konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıya; Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Kastamonu Valisi Avni Çakır, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve kamu kurum ve kuruluşlarından birçok yetkili kişi katıldı.

Toplantıda TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilen yarışmalara her geçen sene çok büyük teveccühün olduğuna dikkat çekilerek yapılması gerekenler ve iş birliği çalışmaları değerlendirildi.