OMÜ Tıp Fakültesi Güvenlik Görevlisi Mustafa Torunoğlu’na Hazin Veda
02 Eylül 2021, Perşembe - 12:13
Güncelleme: 03 Eylül 2021, Cuma - 09:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Tıp Fakültesi Hastanesi) güvenlik görevlisi olarak çalışan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını yitiren Mustafa Torunoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Güvenlik Görevlisi Mustafa Torunoğlu için Tıp Fakültesi Dekanlığı önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Türker Yardan, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Davut Güven, Üniversite genel sekreter yardımcıları, akademisyenler, Hastane müdürleri ve yardımcıları ile personeli, ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

Törende edilen dualar ve helalliğin alınmasının ardından Torunoğlu’nun üniformasının da serildiği tabudu mesai arkadaşlarının omzunda cenaze aracına taşındı.

Merhum Mustafa Torunoğlu, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Derecik Mezarlığı’nda toprağa verilecek.