MENU

Hakemli Dergi Makale Çağrısı
02 Eylül 2024, Pazartesi - 09:16
Güncelleme: 02 Eylül 2024, Pazartesi - 09:16
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Sinop Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından çıkarılan; Sinop Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sanat ve Tasarım Dergisi (SİNART) makale kabulüne başlamıştır. Haziran ve Aralık olmak üzere yılda 2(iki) kez yayınlanacak olan SİNART - Sanat & Tasarım Dergisi sanat, tasarım ve iletişim alanları içerisinde yer alan disiplinlerarası araştırmalara yer vermektedir.

Resim, grafik tasarım, görsel iletişim tasarım, moda ve tasarım, tekstil tasarım, sinema ve televizyon, fotoğraf, dijital sanatlar, yeni medya, siber kültür, görsel kültür, dijital toplum, dijital oyun, seramik, heykel, müzik, müzikoloji, müzik teknolojileri, müzik terapi, mimarlık, iç mimarlık, animasyon, sahne sanatları, geleneksel sanatlar, el sanatları, sanat tarihi, sanat felsefesi, sanat sosyolojisi, güncel sanat, kültürel miras, müzecilik, konservasyon ve restorasyon vb. ana başlığı altında seçilen temalar ve alt başlıklar alanlarında yenilikçi, alana katkı sağlayan, bilimsel makaleleri yayınlamaktadır.

Makale başvuruları Dergi Park platformu üzerinden https://dergipark.org.tr/tr/pub/sinart link adresinden yapılabilecektir.

X
Secure Login

This login is SSL protected