Current Veterinary Science Dergisi Makale Çağrısı
15 Ağustos 2024, Perşembe - 14:36
Güncelleme: 15 Ağustos 2024, Perşembe - 14:36

Dokuz Eylül Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından yayın hayatına yeni başlayan "Current Veterinary Science (Curr Vet Sci)" adlı dergimiz; yılda iki sayı (Haziran-Aralık) şeklinde, İngilizce yayın dili seçeneği ile uluslararası açık erişim imkânıyla, elektronik ortamda yayınlanacak olan bir dergidir. Dergiye, veteriner bilimlerinin tüm alanlarında çok disiplinli alanlara ilişkin güncel İngilizce orijinal araştırma makaleleri, kısa bildiriler, vaka takdimleri, editöre mektuplar ve derlemeler kabul edilmekte; makale işlemleri ve yayın için herhangi bir ücret alınmamaktadır.

Current Veterinary Science dergisi, 2024 yılı Aralık sayısı için makale kabulüne başlanmıştır.

Makale başvurularının https://dergipark.org.tr/tr/pub/currvetsci internet adresine gönderilmesi gerekmektedir.