MENU

Lisansüstü Öğrencilere Yönelik Bilimsel Yayın Süreçleri
13 Ağustos 2024, Salı - 13:33
Güncelleme: 13 Ağustos 2024, Salı - 13:40
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Necmettin Erbakan Üniversitesi Bilimsel Yayınlar Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan “Lisansüstü Öğrencilere Yönelik Bilimsel Yayın Süreçleri” projesi TÜBİTAK “2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Etkinlikte makale, kongre/sempozyum/seminer için bildiri ve kitap hakkında detaylı bilgiler verilerek farklı disiplinlerdeki lisansüstü öğrencilere bilimsel yayın süreçlerini öğretmek, bilimsel yayın yapmaya teşvik etmek, bilimsel yayın süreçlerindeki sorunları ele alarak çözümler üretmek ve bilimsel yayınlar aracılığı ile uluslararası tanınırlığı artırmak amaçlanmaktadır.

Etkinlik Necmettin Erbakan Üniversitesi Bilimsel Yayınlar Koordinatörlüğü öncülüğünde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Massachusetts Institute of Technology (MIT) Üniversitesi işbirliği ile yapılacaktır. Etkinliğin ön başvuruları 01-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar sürecektir. Etkinlik sağlık, fen ve sosyal bilimlerinden toplam 60 katılımcı ile 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında ve 08:00-16:45 saatlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. “Lisansüstü Öğrencilere Yönelik Bilimsel Yayın Süreçleri” projesi ile ilgili bilgi ve detaylı içeriğe https://bilimselyayinsurecleri.erbakan.edu.tr/ adresinden ulaşılabilmektedir.

Etkinlik Web Sitesi : https://bilimselyayinsurecleri.erbakan.edu.tr

Etkinlik Ön Başvuru Formu: https://forms.gle/f4wSkzs2RoTT2whh8

X
Secure Login

This login is SSL protected