Onuncu EMI – Girişimcilik & Sosyal Bilimler Kongresi
02 Ağustos 2024, Cuma - 14:17
Güncelleme: 02 Ağustos 2024, Cuma - 14:17

Her yıl farklı üniversitelerle ortaklaşa düzenlenen onuncu EMI – Girişimcilik & Sosyal Bilimler Kongresi, bu yıl Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Romanya'da (Targoviste) Valahia University of Targoviste işbirliği ile 10-13 Eylül 2024 tarihlerinde Romanya'da Valahia University of Targoviste ev sahipliğinde, hibrid olarak gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kongre dili Türkçe (Tüm Türk Lehçeleri dahil) ve İngilizce olacaktır. Sunulan her bildiri ISBN'li "Abstract Book" kitabında yayımlanacak ve Değerlendirme Kurulunca seçilen başarılı bildirilere "En İyi Bildiri Ödülü" verilecektir. Kongremizde ayrıca özel olarak "Türk Dünyası Çalıştayı" ve "Türk Dünyası" özel oturumlarına yer verilecektir. Bu nedenle bu alanlarda bildirilerin sunulmasını teşvik etmek amacıyla "Türk Dünyasında Girişimcilik" ödülleri verilmesi de planlanmaktadır.

Kongrede seçilen bildiriler akademik niteliği öncelemek suretiyle ulusal akademik kalite ölçütlerine haiz olacaktır.

Ayrıntılar ekte verilmiştir.

Ek Dosya(lar):