Journal of Clinical Practice and Research
02 Ağustos 2024, Cuma - 09:18
Güncelleme: 02 Ağustos 2024, Cuma - 09:18

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yayınlanan uluslararası nitelikteki Journal of Clinical Practice and Research ( E-ISSN 2980-2156) isimli dergimiz (önceki ismi Erciyes Medical Journal) 2024 tarihinde Web of Science tarafından yayınlanan Journal Citation Report verilerine göre Medicine, Generel Internal kategorisinde JIF Quartile değerinin Q3 çeyreklik diliminde yer almakta olup (SCI-E ve E-SCI kategorisindeki 325 dergi arasında 243'inci sıradadır. ) dergi etki faktör değeri 0.3 tür. Medicine, General Internal kategorisinde yer alan Türkiye adresli, 28 dergi içerisinde 10. sırada yer almaktadır. Dergi, E-SCI yanında ULAKBİM TR Dizin gibi birçok Ulusal ve Uluslararası indekste taranmaktadır.