MENU

Rektör Ünal, Samsun Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Demir ile Görüştü
03 Mayıs 2024, Cuma - 19:20
Güncelleme: 06 Mayıs 2024, Pazartesi - 08:28
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Büyükşehir eski Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ağırladı.

Rektörlük makamındaki ziyarette Rektör Ünal, konuğu Mustafa Demir’e OMÜ’nün ‘Aday Araştırma Üniversitesi’ konumu ve bu süreci nihayete erdirmek için yaptıkları mesai ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rektör Ünal: “Akademik ve sosyal etkinlikler, üniversitelerin akademik itibarını doğrudan etkiliyor”

Bahar dönemiyle birlikte etkinliklerin arttığı OMÜ’de, “1. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu”nun ev sahibi olarak heyecanlı ve hevesli olduklarını belirten Rektör Ünal, konuk Demir’e sempozyumun detaylarını aktarırken, akademik ve sosyal etkinliklerin üniversitelerin akademik itibarını doğrudan etkilediğine dikkat çekerek, Üst Yönetim olarak bu tür faaliyetlerin artması adına çaba gösterdiklerini dile getirdi.

“Büyükşehir Belediyesinin desteğini görmek, bize her zaman güç verdi”

Büyükşehir Belediyesinin desteğini görmelerinin kendilerine her zaman güç verdiğinin altını çizen Rektör Ünal, gösterdiği alaka ve nazik ziyareti için eski Başkan Demir’e şükranlarını sundu.

Eski Başkan Demir: “OMÜ, Samsun’un can damarlarından biri”

OMÜ’nün, Samsun’un can damarlarından biri olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir eski Belediye Başkanı Mustafa Demir de görev yaptıkları süre zarfında Üniversite ile sürekli irtibat hâlinde olduklarını, faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.

Konukseverliği adına Rektör Ünal'a teşekkür eden eski Başkan Demir, ‘Araştırma Üniversitesi’ olma yolunda OMÜ ailesine başarı ve muvaffakiyet dileklerini iletti.

X
Secure Login

This login is SSL protected