TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Rektör Ünal’ı Ziyaret Etti
16 Şubat 2024, Cuma - 12:41
Güncelleme: 16 Şubat 2024, Cuma - 15:05

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette; OMÜ'nün araştırma çalışmalarında TÜBİTAK ile bilimsel projeler ve iş birliği konuları üzerine fikir alışverişi yapıldı.

TÜBİTAK Başkanı Mandal’a Üniversitenin son araştırmaları ve akademik başarıları hakkında bilgi veren Rektör Ünal, “TÜBİTAK ile iş birliğimizi güçlendirerek Üniversitemizin bilimsel ve teknolojik araştırmalardaki rolünü daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen TÜBİTAK’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ise OMÜ ile TÜBİTAK arasındaki iş birliğinin önemini vurgulayıp, potansiyele sahip ortak projeleri değerlendireceklerini belirterek Rektör Ünal'a teşekkür etti.

Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.