MENU

Cumhuriyetin 100. Yılında Hemşirelik Öğrencileri Bilgi Yarışması
27 Kasım 2023, Pazartesi - 10:03
Güncelleme: 27 Kasım 2023, Pazartesi - 11:40
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Hemşirelik Öğrencileri Bilgi Yarışması” etkinliği gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu 3. sınıf öğrencileri Merve Efe ve Taner Can Köse tarafından yapılan etkinliğin açılış konuşmaları Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Terzi ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlknur Aydın Avcı tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Prof. Dr. Aydın Avcı, “Bu yarışmaya katılmak, herkesin önünde sorulara cevap vermeye çalışmak büyük cesaret ister. Bu nedenle kim birinci olursa olsun cesaretlerinden dolayı bütün öğrencilerimi tebrik ediyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından hemşirelik bölümü 4. sınıf öğrencisi Nisanur Kaçan tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi ve ardından bilgi yarışmasına geçildi.

Bilgi yarışması her grupta dört öğrenci olmak üzere üç ayrı grup hazır bulundu. Yarışmacılara yöneltilecek soruların 15’i mesleki ve 10’u genel kültür sorularından oluştu. Yarışmanın sonunda “Bakımın Neferleri” rumuzlu, Yusuf Akdoğan, Erdal Uğur, Yaren Sabah Gül ve Melek Ölmez adlı öğrencilerin yer aldığı grup birinci oldu.

Birinci olan öğrencilere birincilik madalyaları takdim edildiği yarışma, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected