MENU

Arş. Gör. Furkan Kirazcı’ya Türk PDR Derneği Tarafından Genç Araştırmacı Ödülü Verildi
22 Kasım 2023, Çarşamba - 10:42
Güncelleme: 25 Kasım 2023, Cumartesi - 14:05
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Furkan Kirazcı, Ankara’da düzenlenen 24. Uluslararası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi’nde 2023 yılı Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Derneği Genç Araştırmacı Ödülüne layık görüldü. 

Arş. Gör. Furkan Kirazcı’nın Kariyer Psikolojik Danışmanlığı alanında uluslararası SSCI ve ulusal indekslerde yayımlanan makaleler ve sunulan bildiriler ile birlikte doktora tez çalışmasını konu alan ve yürütücüsü olduğu proje önerisi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunca (TÜBİTAK) 1002 Programı kapsamında desteklenmeye değer görülmüştü. Aynı zamanda 2209 TÜBİTAK Lisans öğrenci projelerinde danışmanlıkları bulunan Arş. Gör. Kirazcı, OMÜ tarafından desteklenen birçok projede de araştırmacı olarak yer alıyor. 

Araştırmacının doktora tez danışmanı olan Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas, kendisinin de doktora öğrencisiyken aldığı bu ödülü 12 sene sonra öğrencisinin de kazanmış olmasından dolayı gururlu olduğunu belirtirken bu ödülün Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne ilk defa getirilmiş olmasının da kendisi için ayrıca mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected