TÜSEB’den OMÜ Akademisyenlerine 2 Milyon 500 Bin TL Bütçeli Proje Desteği
16 Kasım 2023, Perşembe - 13:42
Güncelleme: 27 Kasım 2023, Pazartesi - 16:30

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) akademisyenlerinin; Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının (TÜSEB) araştırma geliştirme (AR-GE) projelerini desteklemek amacıyla çıktığı çağrı programına yaptığı proje başvurusu desteklenmeye uygun görüldü.

OMÜ akademisyenlerinin ‘Myoelektrik Denetimli Üst Uzuv Protez Prototipi Tasarımı ve İmalatı’ başlıklı projesi bilimsel değerlendirmeler sonucunda belirlenen eşik değer sonunca puan alarak 2 milyon 500 bin TL bütçe ile desteklenecek.

Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İlyas Eminoğlu’nun yürütücüsü olduğu projenin ekibinde ise; Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Temel Kayıkçıoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Sema Gül, Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Dr. Mehmet Serdar Çelik, Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Burcu Keskin, Dr. Eiad Saif ile Osman Bilgin yer alıyor.

OMÜ olarak akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.