OMÜ’den 179 Personel, ‘İKÇÜ Entegre Program Eğitimi’ni Başarıyla Tamamladı
13 Ekim 2023, Cuma - 16:07
Güncelleme: 13 Ekim 2023, Cuma - 16:07

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Personel Daire Başkanlığı ile Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) Birimi tarafından Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen ‘İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Entegre Program Eğitimi’ 179 personelin katılımıyla tamamlandı.

Personel yetkinliğinin artırılması ve üniversite bilgi yönetim sistemi kullanımında kolaylık sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimde; Personel Daire Başkanlığından Abdullah Yıldırım ve Sinem Çakır personele Yıllık İzin ve Görevlendirme konularında bilgi verirken; ÜBYS Biriminden Gökhan Göçmez ise Belge Üretimi, Gelen Belge Kaydı, Belge Havale İşlemleri, Belge İmzalama, Form Yönetim ve UBYS Destek konularında personeli bilgilendirdi.

Eğitimin sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılırken eğitimin genel değerlendirmesi ve anket uygulaması yapıldı.

Eğitim, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.