MENU

OMÜ Mezunlar Günü 2023 Etkinliği için Son Hazırlıklar Değerlendirildi
29 Eylül 2023, Cuma - 14:16
Güncelleme: 29 Eylül 2023, Cuma - 18:46
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ‘OMÜ Mezunlar Günü 2023’ etkinliğine yönelik yapılan son hazırlıkların değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Rektörlük toplantı salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren başkanlığında düzenlenen programa; Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk, Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, Mezunlar Koordinatörlüğü ile Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ekipleri katıldı.

Toplantıda Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın, ‘OMÜ Mezunlar Günü 2023’ etkinliği için sürdürülen hazırlıkların son durumunu paylaştı. Dr. Öğr. Üyesi Altın, yaptığı sunumda programa yoğun bir başvurunun olduğunu ve güzel bir etkinlik için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.

Öğrenci-mezun buluşmaları ve mezun yemeği olacak

13 Ekim 2023 Cuma günü düzenlenecek etkinliğe dair değerlendirmelerde bulunan Altın, her bölümde kurulan mezun takip ve değerlendirme komisyonları iş birliğinde ‘Bölüm Etkinliği’ kapsamında öğrenci-mezun buluşması gerçekleştirilerek mezunların tecrübe ve deneyimlerini öğrencilere aktarmayı hedeflediklerini belirtti.

Mezunlar ile iletişimi sürdürmek onların deneyim ve tecrübelerinden faydalanmanın oldukça öneme sahip olduğunu söyleyen Altın, bölüm etkinliklerinin ardından OMTEL Otel de akşam yemeği ikramı olacağını ifade etti.

Son olarak Koordinatör Altın, OMTEL Otel’deki kapanış programında; açılış konuşmaları, akşam yemeği ikramı, müzik dinletisi, OMÜ Mezun Kart lansmanı ile açık kürsü konuşmalarının olacağını kaydetti.

Program ile ilgili tüm detaylara https://mezunlargunu.omu.edu.tr/  adresinden ulaşılabileceğini ve kayıtların son güne kadar devam edeceğini hatırlatan Altın, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Selim Eren’e, organizasyon ekibine ve mezun takip ve değerlendirme komisyonu üyelerine, vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarını sundu.

X
Secure Login

This login is SSL protected