MENU

Doktoralı Genç Araştırmacılar için Yurt İçi Çevrimiçi Yabancı Dilde Akademik Konuşma ve Sunum Becerileri Eğitimi
06 Eylül 2023, Çarşamba - 14:41
Güncelleme: 10 Kasım 2023, Cuma - 10:49
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Doktoralı Genç Araştırmacılar için Yurt İçi Çevrimiçi Yabancı Dilde Akademik Konuşma ve Sunum Becerileri Programı kapsamındaki eğitimin 2023-2024 eğitim öğretim yılının güz döneminde başlaması planlanmaktadır. "Yurt  İçinde  Yabancı  Dil  Eğitimi  Alacak  Öğretim  Elemanlarının  Yabancı  Dil  Kurs  Giderlerinin Karşılanması Amacıyla Verilecek Desteklere İlişkin Usul ve Esaslar" uyarınca,

  1. "Doktoralı  Genç  Araştırmacılar  İçin  Yurt  İçi  Çevrimiçi  Yabancı  Dilde  Akademiknin başlatılması,Konuşma ve Sunum Becerileri Eğitimi"
  2. Program Kapsamındaki Eğitimin Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından verilmesi
  3. Eğitime  katılacak  öğretim  elemanlarının  ön  başvurularının  alınması  ve  Seviye  Tespit Sınavının Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından  yapılması
  4. Program kapsamına alınacak devlet yükseköğretim kurumlarına ekteki şekliyle toplamda 129adet kontenjan verilmesi Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 25.08.2023 tarihli kararı ile uygun bulunmuştur. Doktoralı Genç Araştırmacılar için Yurt İçi Çevrimiçi Yabancı Dilde Akademik Konuşma ve Sunum Becerileri Programı kapsamındaki eğitimin 2023-2024 eğitim öğretim yılının güz döneminde başlaması planlanmaktadır.  

5 Eylül 2023-29 Eylül 2023 tarihleri arasında https://dil.metu.edu.tr/ adresinden Orta Doğu Teknik Üniversite'sine online olarak yapması gerekmektedir.

X
Secure Login

This login is SSL protected