Logo Tasarım ve Marka İsim Belirleme Yarışması
17 Ekim 2016, Pazartesi - 14:59
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 11:37

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent'i yeni kurumsal kimliği ile yakında Manisa ve ülke sanayisinin hizmetinde olacak. Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Aralık 2016'da itibaren faaliyete geçiyor. Kurum elverişli ve gelişmiş bir sanayi potansiyeli olan Manisa'da birçok özel ve kamusal işletmenin ar-ge faaliyetlerine destek verecek. Bilimsel çalışmalar ve bu çalışmaların teknolojik uyarlamaları noktasında üniversite-sanayi işbirliği için bir koordinasyon merkezi olacak.

Altyapısı tamamlanan ve hizmet birimleri oluşturulan Teknoloji Geliştirme Bölgesi son olarak bir logo tasarımı ve marka ismi belirleme yarışması ile vitrinini ve imajını oluşturarak hizmet öncesi son rötuşlarını yapıyor ve kurumsal kimliğine kavuşuyor.
Bu çerçevede Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetimi bütün Türkiye'ye açık bir ödüllü yarışma düzenliyor.

Yarışmanın amacı Manisa teknokentinin yeni yüzünü, kimliğini ve marka değerini ön plana çıkarmak; ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek logo ile marka isminin özgün tasarımını sağlamak. Yeniden tasarlanması planlanan logonun ve marka isminin, yurtiçinde ve yurtdışında "üniversite, sanayi ve teknoloji geliştirme ilişkisi" algısı oluşturacak, bir Üniversite-Sanayi işbirliği kurumu olduğu anlaşılacak şekilde hizmet etmesi hedefleniyor.

Yarışmaya katılım ücretsiz. Yarışma, jüri üyeleri ve birinci derecedeki yakınları dışında amatör-profesyonel tüm sanatçılara, öğrencilere, kamu ve özel kurumların katılımına açık. Katılımcılar en fazla üç adet çalışma ile yarışmaya katılabiliyor. Yarışmanın birinci eseri 5.000 TL, ikincisi 3.000 TL ve üçüncüsü de 1.500 TL ile ödüllendirilecek. Yarışmanın son başvuru tarihi 21 Ekim.

Katılımcılar başvuru için ayrıntılı bilgi ve başvuru formlarını üniversitenin web sayfasından veya Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden temin edebilirler. Ayrıntılar için tıklayınız.