MENU

Rektör Ünal, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Mantar’ı Ziyaret Etti
28 Kasım 2022, Pazartesi - 15:50
Güncelleme: 07 Aralık 2022, Çarşamba - 13:25
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Kocaeli'de temaslarda bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye’nin araştırma üniversitelerinden biri olan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ı ziyaret etti.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen görüşmede; araştırma, uluslararası ve inovasyon konularında iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânlarının ele alındı.

Görüşmede OMÜ’nün araştırma üniversitesi olma hedefi ve bu yöndeki girişim ve faaliyetlerine hakkında Rektör Mantar ile istişarede bulunan Rektör Ünal, üniversitenin; mevcut ve ürettiği projeler ile geliştirdiği iş ve güç birliği modelleri hakkında bilgiler paylaştı.

Rektör Mantar da araştırma üniversitelerinden biri olan Gebze Teknik Üniversitesi’nin Organize Sanayi Bölgeleri ve Teknoparklarla iç içe bir konumda genç ve dinamik bir üniversite olduğunu belirterek kurumlar arası iş birliğine açık olduklarını vurguladı.

Nazik ziyareti ve değerli paylaşımları için Rektör Ünal’a şükranlarını sunan Rektör Mantar, memnuniyeti ifade ederek OMÜ ailesine selam ve sevgilerini iletti.

Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected