MENU

Veteriner Fakültesi Akademisyeni Ümit Özcan’a Sözlü Bildiri Üçüncülük Ödülü
24 Kasım 2022, Perşembe - 16:23
Güncelleme: 08 Şubat 2023, Çarşamba - 14:45
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ümit Özcan, Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneğince 20 – 23 Ekim 2022 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen 7. Ulusal ve 3. Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi’nde (7th National & 3rd International Herd Health and Management Congress) sunduğu sözlü bildirisiyle üçüncülük ödülünü kazandı.

Kongreye kabul edilen 26 sözlü bildiri arasından “Thoracic Ultrasonography Findings in Bovine Respiratory Disease Infected 84 Calves” başlıklı sunumu ile üçüncülük ödülüne değer görülen Dr. Öğr. Üyesi Özcan, aldığı ödülün kendisini daha da motive ettiğini belirterek OMÜ’yü temsil etmekten de gurur duyduğunu dile getirdi.

Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği tarafından 2 yılda bir düzenlenen sürü sağlığı ve yönetimi kongrelerinde; bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, yanı sıra da doğru ve güncel bilgileri veteriner hekimlere ulaştırmak hedefleniyor. 6. Ulusal ve 2. Uluslararası Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi ise hayvan sağlığı alanında ilk kez düzenlenen geniş katılımlı online kongre olmuştu.

Akademisyenimizi gelecek vadeden başarısından ötürü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

X
Secure Login

This login is SSL protected