Rektör Ünal'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı
09 Kasım 2022, Çarşamba - 09:59
Güncelleme: 15 Kasım 2022, Salı - 10:06

Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi mensupları olarak, Atatürk'ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'ne olan bağlılığımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçlenerek devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemeye çalışan Üniversitemiz bugün sahip olduğu donanımla; ulusal ve uluslararası alandaki başarılarıyla adından söz ettirmektedir.

Bu duygularla; bizlere bu güzel vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.

Prof. Dr. Yavuz Ünal