Rektör Ünal, Cumhuriyet Kutlamalarına Katıldı
29 Ekim 2022, Cumartesi - 14:12
Güncelleme: 28 Aralık 2022, Çarşamba - 10:00

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla düzenlenen tebrikat törenine katıldı. Samsun Valiliği’nde yapılan törenin ardından kutlamaların gerçekleştirileceği Mustafa Dağıstanlı Spor Salonuna geçildi.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, lise öğrencilerinin şiir dinletisiyle devam etti. Dinletinin ardından halk oyunları ekibi gösterilerini geçekleştirmek üzere sahne aldı. Törenin devamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril kendi şiirini okumak üzere kürsüye çıktı. Dinletinin ardından Kafkas halk oyunu ekibi dans gösterisini gerçekleştirdi. Kutlamaların sonunda Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Bandosu Samsun protokolüne ve vatandaşlara mini bir konser verdi. Konserin ardından yapılan resmi geçit töreniyle etkinlik son buldu.