MENU

Burs Başvurusu
29 July 2024, Monday - 14:08
Updated: 29 July 2024, Monday - 14:09
Click to listenLISTEN
Share
A+ A-

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin lider başvurucu ve koordinatörü olduğu "NDICI-GEO-NEAR/2022/440/790" kod numaralı ve "EU Scholarships for Perspective Students (ESPS)" isimli AB projesi kapsamında öğrencilerin yüksek öğretime erişimlerinin desteklenmesi amacıyla 1 Eylül 2024 - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında burs başvuruları alınacaktır.

Türkiye’de 23 ildeki (Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karabük, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Konya, Kayseri, Kilis, Malatya, Mardin, Mersin, Şanlıurfa) üniversitelerde eğitim-öğretim hayatına devam eden öğrencilerin burs başvurusu yapabilme hakkı bulunmaktadır.

Bu projenin amacı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, geçici koruma statüsü altındaki ve uluslararası koruma statüsündeki öğrencilerin yüksek öğretime erişimlerinin desteklenmesidir. Sağlanacak burs desteğiyle, ilgili bireylerin yüksek öğrenim yolu ile kendine yeterliliklerini artırarak becerilerinin geliştirilmesi, Türkiye’nin ekonomik büyüme ve kalkınmasına katkılarının artırılmasıdır.


Burs Başvuru Takvimi:
Başvuruların Başlaması: 1 Eylül 2024
Başvuruların Sona Ermesi: 6 Ekim 2024
Sonuçların İlan Edilmesi: 1 Kasım 2024


Detaylı bilgi ve başvuru linki: https://esps.hacibayram.edu.tr/

X
Secure Login

This login is SSL protected