MENU

Erasmus Kapsamında Gelen Öğrenciler OMÜ ile Tanıştı
24 Şubat 2020, Pazartesi - 11:18
Güncelleme: 25 Mart 2020, Çarşamba - 12:55
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Erasmus ve Mevlana Programları kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ailesine katılan 12 uluslararası öğrenciye "Oryantasyon Programı" düzenlendi.

OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi bünyesindeki Erasmus ve Mevlana Ofisleri ve Samsun ESN (Erasmus Student Network) iş birliğiyle düzenlenen etkinlikle uluslararası öğrencilere, üniversiteyi ve Samsun'u tanıtmak, öğrencilerin üniversite ve şehre uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amaçlandı. Erasmus Gelen Öğrenci ve Personel Sorumlusu Betül Yıldırım, Avusturya, Bosna Hersek, İsviçre, Malezya, Kazakistan ve Rusya’dan gelen öğrencilere, Samsun'u ve OMÜ'yü tüm yönleriyle tanıttığı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere kampüs ve tüm fakülteler hakkında bilgi veren Yıldırım, onların kendine yönelttiği soruları da tek tek yanıtladı.

Sunumun ardından öğrenciler için şehir turu düzenlendi. Turda sırasıyla Samsun Kent Müzesi, 1919 Panorama Müzesi ve Amisos Tepesi gezildi. Yıldırım, Samsun tarihi hakkında öğrencilere önemli bilgiler verirken, öğrenciler de Samsun'un kültürel mirasını yerinde inceleme fırsatı yakaladı.

X
Secure Login

This login is SSL protected