Mühendislik Fakültesi'nde Devir Teslim
29 Ağustos 2016, Pazartesi - 19:00
Güncelleme: 30 Ağustos 2016, Salı - 17:28

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE DEVİR TESLİM

Mühendislik Fakültesinde 29 Ağustos Pazartesi günü düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Yüksel Ardalı, Dekan Vekilliği görevini Prof. Dr. Birol Elevli’ye devretti.

Mühendislik Fakültesi dekanlık makamında gerçekleşen törene; Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile öğretim üyeleri katıldı.

Törende konuşan Rektör Sait Bilgiç, “Rektör olarak bazı geleneklerin oturması gerektiğine inanan biri olmam nedeniyle bu törenlerin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle bütün dekanlık değişim törenlerinde bulundum ve bundan sonra da katılmaya çalışacağım.” dedi.

“OMÜ Olarak Bir Aileyiz”

OMÜ olarak bir aile olduklarının altını çizen Prof. Dr. Bilgiç, üniversiteden beklenen hizmet ve faaliyetlerin başarıyla sürdürülebilmesinin de bu ailenin huzuru, motivasyonu, heyecanı ve güveninin aynı noktada buluşmasıyla sağlanabileceğini vurguladı.

Prof. Dr. Sait Bilgiç, temel projelerinin “insan” olduğunu her zaman dile getirdiğini belirterek, “Güzel bir başlangıç yaptık ve tek gayemiz bu yeni motivasyona katkıyı en üst düzeylere çıkarmaktır. Ortak amacımız, üniversitemizin hedeflerini gerçekleştirmektir. Bu nedenle, sizlerin her birinize çok ihtiyacımız var.” dedi.

Rektör Bilgiç, Prof. Dr. Ardalı’ya emekleri ve çalışmaları için şükranlarını sunarken, yeni Dekan Vekili Prof. Dr. Elevli’ye de çalışmalarında başarılar diledi.

“Birlikte Güzel İşler Yapacağız”

Dekan Vekilliği görevini teslim eden Prof. Dr. Yüksel Ardalı da Mühendislik Fakültesi’nin her zaman “sürücü kuvvet” olduğuna inandıklarını ifade etti. Fakülte olarak yeni yönetimle birlikte daha birçok proje ve çalışmaya imza atacaklarını kaydeden Ardalı, Prof. Dr. Birol Elevli’nin her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Yeni Dekan Vekili Prof. Dr. Birol Elevli ise emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Makamlar her zaman gelip geçicidir. Biz makamdan güç almak için değil; makama güç vermek için buradayız. Tüm arkadaşlarımızla fakültemizi birlikte yöneterek konumumuzu daha da iyi noktalara taşımak istiyoruz. Birlikte çok güzel işler yapacağız.” diye konuştu.