MENU

Vezirköprü MYO Mezunları Öğrencilik Hayatını Geride Bırakıyor
05 July 2024, Friday - 15:22
Updated: 05 July 2024, Friday - 15:22
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine; İlçe Kaymakamı Özgür Kaya, MYO Müdürü Prof. Dr. Necati Tomal, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşma yapan İlçe Kaymakamı Özgür Kaya ve MYO Müdürü Prof. Dr. Necati Tomal, mezun olan öğrencileri tebrik edip ileriye dönük tecrübe ve tavsiyelerini ileterek bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar dilediler.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sonunda başarı sağlayarak dereceye giren öğrencilerden; Çocuk Gelişimi Programından Fatma Bektaşoğlu okul birincisi, Çocuk Gelişimi Programından Esra Erbaylı okul ikincisi ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Programından Hüseyin Sefa Sağar okul üçüncüsü oldu.

Dereceye giren öğrencilere, hediyeleri ve başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tören sonunda Vezirköprü MYO öğrencileri keplerini havaya fırlatarak bu özel günlerinin tadını çıkardılar.

X
Secure Login

This login is SSL protected