MENU

Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencileri Sektöre Katkı Sunmaya Hazır
05 July 2024, Friday - 12:34
Updated: 05 July 2024, Friday - 12:34
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) 2023-2024 akademik yılında başarı gösteren 864 öğrenci coşkuyla mezun oldu.

OMÜ Yaşam Merkezinde gerçekleşen mezuniyet törenine; Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Faruk Tan, Endonezya Fahri Konsolosu Dr. Eren Günhan Ulusoy, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hayrettin Katipoğlu ve Öğr. Gör. Ramazan Bayram Karakaya, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Şikâyetin olduğu yerde cesaret kaçar”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Faruk Tan, “Kıymetli öğrencilerim, bugün sizlerle akademik anlamda yapmış olduğum son buluşma. Hedeflerinizi yüksek tutun. Hayallerinizi yüksek tutarsanız Diyetisyen, Radyolog hatta Doktor bile olabilirsiniz. Siz belki farkında değilsiniz ama biz sizi iki yıldır gözlemliyoruz. Aranızda çok sayıda zeki, çalışkan, başarılı, hayal seviyesi çok yüksek kişiler var. Şunu sakın unutmayın ki şikâyetin olduğu yerde cesaret kaçar. Asla şikâyet etmeyin. Motivasyonunuz hep yüksek seviyede olsun.” diye konuştu.

“İlerlemek, daima ileri gitmek zorundayız”

Öğrenciler adına konuşan MYO birincisi Odyometri Bölümü öğrencisi Hatice Ateş, “Bugün sadece kendi başarımızı kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda geleceğin temsilcileri olarak sorumluluklarımızı da kabul etmiş oluyoruz. Çıktığımız bu yolu bugün sonlandırıyoruz. Ancak bu durum öğrencilik hayatımızın bittiği anlamına gelmiyor. Bizler geleceğimizi inşa edeceksek yerimizde saymamalıyız. İlerlemek, daima ileri gitmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.
Dereceyle mezun olan öğrencilere hediye ve başarı belgeleri verildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected