OMÜ Vakfı Kolejinden 8. Sınıflara Kültür Gezisi
15 Ocak 2020, Çarşamba - 10:10
Güncelleme: 17 Mart 2020, Salı - 15:41

OMÜ Vakfı Koleji, 8. sınıf öğrencileri ve öğretmenleriyle 11-13 Ocak tarihli Liselere Geçiş Sınavı (LGS) yarıyıl kampı öncesi moral ve motivasyon gezisi düzenledi.

Kış turizmi ve doğal güzellikleriyle ünlü Batı Karadeniz’deki Bolu/Gölcük, Abant, Karabük/Safranbolu ve Ilgaz Dağı tesislerinde kalan öğrenciler çeşitli kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirdi.

Gezide OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri ayrıca kayak ve snowboard dersi alarak kış sporlarıyla ilgili bilgi ve beceri sahibi de oldu.

Turizmin ne olduğu konusunda da eğitim alan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde eğlenceli ve keyifli bir tatil programını tamamlayarak amaçlarının sadece gezmek değil; kültürel ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmek olduğunu belirterek bu geziyle amaçlarına ulaştıklarını dile getirdiler.