OMÜ, Kadrosunu ABD’li Öğretim Üyesi ile Güçlendirdi
12 Kasım 2018, Pazartesi - 16:41
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:25

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ); yabancı uyruklu öğretim elemanı kontenjanından ABD’li Sarrah Selz’i öğretim elemanı kadrosuna kattı.

Sarrah Selz, ABD Ankara Büyükelçiliği Kültür-Eğitim Ataşeliğinin Üniversite ile yaptığı protokol uyarınca bir yıl boyunca OMÜ’de çalışacak. Sarrah Selz bu çerçevede, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Yüksekokulunda hazırlık öğrencilerine bu süre zarfında İngilizce dersleri verecek.

Göreve yeni başlayan öğretim elemanı Selz, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Rektör Bilgiç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kadrolarını her geçen gün güçlendirdiklerini ve OMÜ’yü uluslararası alanda daha da tanınır hâle getirmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Ziyarete ayrıca, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nalan Kızıltan da eşlik etti.