Karesi Mimarlık Dergisi
09 Ağustos 2023, Çarşamba - 16:34
Güncelleme: 09 Ağustos 2023, Çarşamba - 16:35

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin resmi yayını olan Karesi Mimarlık Dergisi (KJA); açık erişimli, çift kör hakemli, İngilizce ve Türkçe yayın yapan uluslararası akademik bir dergi olarak ilk iki sayısını yayınlamıştır.Elektronik ortamda yılda iki defa (haziran ve aralık) yayınlanmakta olan KJA; Mimarlık, Şehir Bölge Planlama, Peyzaj Mimarlığı ve İç Mimarlık alanlarındaki güncel konu ve uygulama çalışmalarının yanı sıra bu alanlarla bağlantılı sosyal bilimler temelinde hazırlanmış araştırma makalelerine ve derleme çalışmalara yer vermektedir. Tüm hakemlik, editoryal ve yayın süreçleri TÜBİTAK Dergipark dijital altyapısı kullanılarak sürdürülmektedir. KJA 2023 Aralık sayısı için makale gönderim süreci başlamış olup, söz konusu dergide makalelerinin yayınlanmasını isteyen değerli araştırmacı ve akademisyenler detaylı bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/kja adresinden ulaşabilirler.