JBST Dergisi Makale Çağrısı
31 Mayıs 2023, Çarşamba - 14:25
Güncelleme: 31 Mayıs 2023, Çarşamba - 14:25

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 2023 yılı Nisan ayı itibariyle 2. Cilt 1. Sayısı yayımlanan Journal of Balkan Science and Technology (The Journal of Tekirdağ Namık Kemal University Institute of Natural & Applied Sciences - JBST), çok disiplinli uluslararası hakemli dergi niteliğinde bir dergi olup, Part A: Natural Sciences, Part B:Engineering Sciences, Part C: Agricultural and Food Sciences ve Part D: Architectural Sciences olmak üzere dört kısımdan oluşmaktadır ve yazım dili İngilizce'dir.
JBST doğa bilimleri, mühendislik bilimleri, ziraat ve gıda bilimleri, mimarlık bilimleri alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde akademik bilgi birikimine katkı sağlayacak makaleleri kabul etmektedir.
Detaylı bilgiye  http://jbst.nku.edu.tr/ adresinden sahip olabilirsiniz.