Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (AKSOS)
29 Nisan 2024, Pazartesi - 09:29
Güncelleme: 29 Nisan 2024, Pazartesi - 09:29

Akdeniz Üniversitesi tarafından yayınlanan Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (AKSOS); sosyal bilimler odaklı, hakemli, akademik bir dergidir. DergiPark tarafından listelenmekte ve Eurasian Scientific Journal Index, ASOS Index, Journals Directory, ResearchBib tarafından taranmaktadır. Yılda iki sayı olarak yayınlanan Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (AKSOS), bilimsel bilgiye açık, ücretsiz ve kısıtlamasız, abonelik gerektirmeyen erişim yaklaşımını benimsemektedir. AKSOS'a gönderilen çalışmalar, yalnızca bilimsel niteliklerine ve etik ilkelere göre değerlendirilmektedir. Güncel sayı için 15 Mayıs 2024 tarihine kadar makale kabul edilmektedir.

Ayrıntılı bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/aksos web adresinden ulaşabilirsiniz.