4. Uluslararası Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi
07 Haziran 2023, Çarşamba - 09:41
Güncelleme: 07 Haziran 2023, Çarşamba - 09:41

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan "4. Uluslararası Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi" gerçekleştirilecektir. Kongre Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi ev sahipliğinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İzmir Kavram M.Y.O ortaklığı ile gerçekleşecektir. Kongrenin ana konusunu turizm disiplini ve turizm destinasyonlarının en önemli çekicilikleri olan kültür ve mimarlık oluşturmaktadır. Kongre tüm dünyadan pek çok akademisyenin, araştırmacının, uygulamacının, yerel otoritelerin, turizm paydaşlarının ve mimarların bir araya gelmesine olanak sağlayacaktır. Böylece katılımcılar yeni araştırmalarını sunma, bilgi paylaşma ve bu alandaki konuları enine boyuna tartışma imkanına sahip olacaklardır. Ayrıntılara  https://itcac.karabuk.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz "4. Uluslararası Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi" ne katılımınız beklenmektedir.