Yüzüncü Yıl Kupası Karşılaşmaları Başladı
25 Mart 2019, Pazartesi - 18:08
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:44

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 34. Üniversite İçi Spor Şenlikleri başladı. Bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş ateşini yaktığı tarih olan 19 Mayıs 1919’un 100. yılı nedeniyle “Yüzüncü Yıl Kupası” olarak düzenlenen spor şenliklerinde Üniversite personeli ve öğrencileri; basketbol, voleybol, masa tenisi, yüzme, okçuluk, futbol ve oryantiring (harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor dalı) branşlarında yarışacak.

OMÜ Merkez Yerleşkesi'nde gerçekleşecek turnuvada; voleybol ve basketbol müsabakasında 8 kadın takımı ve 8 erkek takımı; futbol karşılaşmalarında öğrencilerin yer aldığı 8 takım ve personelin yer aldığı 8 takım; masa tenisi müsabakasında 8 öğrenci ve 16 personel takımı yer alacak.

3 Mayıs Cuma tamamlanacak turnuvanın, her yıl olduğu gibi heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olması bekleniyor.

İLGİLİ HABER

34. Geleneksel Üniversite İçi Spor Şenliği Fikstürü Güncellendi