Yeşilyurt Demir Çelik MYO Uluslararası Kimya Sanayi Fuarı'nda
12 Kasım 2018, Pazartesi - 10:28
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:31

Kısa adı TURKCHEM olan Uluslararası Kimya Sanayi Fuarı, bu yıl 8-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleştirildi.

Türk kimya sektörünün gelişmesini sağlayacak fikirleri ortaya çıkarmak amacıyla 2 yılda bir düzenlenen fuara; bu yıl 20 ülkeden 300 doğrudan katılımcı ve binin üzerinde firma ve firma temsilciliğinin yanı sıra Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu (MYO) da katıldı.

Yeşilyurt Demir Çelik MYO Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Karadayı ve Öğr. Gör. Dr. Tülin Şaka rehberliğinde Kimya Bölümü öğrencileri, sektöre dair en son yenilik ve teknolojilerin ele alındığı ticari ve teknik sunumlara katılarak kimya endüstrisinin geleceğine yönelik daha fazla bilgi edinmiş oldu.