MENU

Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Paydaş Toplantısı Düzenledi
03 Nisan 2024, Çarşamba - 14:24
Güncelleme: 03 Nisan 2024, Çarşamba - 14:24
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nün eğitim kalitesini artırmak ve tam akreditasyon sürecine yönelik müfredat güncelleme çalışmalarına ilişkin sektör görüşlerinin alınması için paydaş toplantısı gerçekleştirildi.

Online düzenlenen toplantıya; Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) Başkanı Prof. Dr. Muharrem Tuna, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut sektör temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda katılımcılara Turizm İşletmeciliği Bölümünün akreditasyon süreci içerisinde müfredat güncellemesi, bölüm öğretim kadrosu, bölüm kayıtlı öğrenci sayıları, bölüm mezun sayıları, bölüm başarı sıralaması ve Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler verildi.

Yapılan müfredat güncellemeleri hakkında detaylı bilgiler verilerek katılımcıların bu konuya ilişkin görüşleri alındı. Ayrıca yapılan müfredat güncellemesiyle ilgili bölümün uygulamaya başlayacağı 6+2 İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması hakkında bilgi verilerek bu öğrencilerin uygulamadan yararlanabilmesi için öngörülen 2,75 GANO’ya sahip olma şartı ile ilgili olarak katılımcılardan görüşler alındı.

Prof. Dr. Yetkin Bulut’un katılımcılara katılım ve görüşleri için teşekkür etmesiyle toplantı sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected