MENU

Samsun Teknopark'ta; ''Sağlıkta Dijital Dönüşüm Paneli'' Düzenlendi
07 Aralık 2023, Perşembe - 09:50
Güncelleme: 07 Aralık 2023, Perşembe - 09:59
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Covid-19 süreci ile birlikte önemi artan sağlıkta dijitalleşmenin ön plana çıktığı günümüzde; Samsun Teknopark tarafından alanında uzman isimlerin katıldığı "Sağlıkta Dijital Dönüşüm Paneli" gerçekleştirildi.

Panel ile sektördeki paydaşlar bir araya getirilerek sağlık sektöründeki dijital dönüşüm süreçlerine odaklanarak bilgi alışverişi ve networking ortamı sunuldu.

Samsun Teknopark Konferans Salonu'nda Moderatörlüğünü Rota Meta Kurucu Yöneticisi Doç. Dr. Leyla Türker Şener'in üstlendiği panelde; MEDİKÜM Başkanı ve ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, Büyük Anadolu Hastaneleri IT Müdürü Ufuk Yüksel, ADAPHA Yapay Zeka Kurucusu Öğr. Gör. Sema Gül, OMÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından Doç. Dr. Kadir Bakay ve Samsun Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaştı.

Sağlık alanındaki gelişmeleri ve dönüşümü değerlendirmek amacıyla düzenlenen panelde; Yapay Zeka, Hastanelerde Dijitalleşme, Medikal Cihazlar, Akademik Çalışmalar ve Teknoparkların Fonksiyonları olmak üzere beş ana konu başlığı ele alındı.

Yapılan soru-cevap sonrası panelistlere; OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, Canik Kaymakamı Vehbi Bakır ve Genel Müdür Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz tarafından plaket takdim edilerek program son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected