MENU

Samsun MYO’dan Çevreci Etkinlik
13 Aralık 2018, Perşembe - 15:40
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:55
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Samsun Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Güzel Sanatlar Kampüsü'nde düzenledikleri “Temiz Çevre Harekâtı” projesi kapsamında çevre temizliği yaparak bir ilke imza attılar.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı 2. sınıf öğrencilerinden Aysun Can,  Fatih Çakır, Furkan Ay, Havva Kıran, Kadir Murat Koç, Serpil Yaşar, Sinan Bulut ve Zümera Alış çevre kirliliğine karşı farkındalık yaratmak ve çevre bilincini geliştirmek adına Güzel Sanatlar Kampüsü'nde çevre temizliği projesi başlattılar. Öğr. Gör. Şadiye Nur Güleç’in danışmanlığında ve Atakum Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin yanı sıra Samsun MYO Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Taner Yıldız ve Öğr. Gör. Rıza Altunay, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğretim elemanları ile diğer bölümlerden çok sayıda öğretim elemanı eldivenlerini giyerek bizzat temizlik hareketine katkıda bulundular.

“Toplumsal projelerinde öğrencilerimizin en büyük destekçisiyiz”

Projeyle ilgili açıklama yapan Samsun MYO Müdürü Prof. Dr. Güray Erener "Öğrencilerimizin başlatmış olduğu bu duyarlı proje için Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerimizi kutluyorum. Gençlerimizin temizlik ve çevre bilinci kazanması, geleceğimiz için son derece önemli. Çevre duyarlılığını artırmak, bu konuda bilinçlendirmek ve çevre temizliğini toplumsal anlamda yaymak adına öğrencilerimizin yanındayız. Gerçekleştirmek istedikleri her türlü toplumsal projelerinde de en büyük destekçileriyiz. Ayrıca bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Atakum Belediyesi temizlik görevlileri şefi İlyas Koç ve ekibine de özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.
Okul çevresinde gerçekleştirilen temizliğin yanı sıra, öğrenciler tarafından hazırlanan; çevre kirliliğinin neden olduğu hastalıklar, atıkların yol açtığı olumsuz durumlarla ilgili bilgilendirici broşürlerin dağıtılmasının ardından etkinlik sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected