Rektör Bilgiç Çalışanların Kadınlar Gününü Kutladı
06 Mart 2020, Cuma - 16:50
Güncelleme: 09 Mart 2020, Pazartesi - 11:01

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç,  Başdanışman Prof. Dr. Fatih Özkan ile birlikte Rektörlükte çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kırmızı karanfil sundu.

Rektörlük bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanları odalarında ziyaret eden Rektör Bilgiç, kendilerine kırmızı karanfil dağıtarak günlerini tebrik etti.

Rektör Bilgiç; kadınların yaptığı fedakârlıkları, duyarlıkları ve emekleriyle hayatın bütün alanlarına değer kattığını vurgulayarak Üniversitede çalışan kadınlar ile eğitim alan öğrencilerin ve de tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Karanfil jesti karşısında mutlulukları yüzünden okunan Rektörlük personeli kadın çalışanlar da Rektör Bilgiç’e teşekkürlerini sundular.