OMÜSEM’in YDS & Yökdil Sınavı Hazırlık Kursu Başladı
06 Kasım 2019, Çarşamba - 09:36
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 15:19

Sürekli Eğitim Merkezinin(OMÜSEM) “YDS" ve "YÖKDİL" sınavlarına yönelik teorik bilgileri katılımcılara kazandırmak, kazanılan teorik bilgilerin sınavda etkin şekilde kullanılmasına yönelik becerilerin elde edilmesini sağlamak amacıyla düzenlediği İngilizce sınavlarına hazırlık kursu başladı.

Öğr. Gör. Dr. Seçkin Can eğitimciliğinde düzenlenen kursta; öncelikle katılımcıların sınavda ihtiyaç duydukları dilbilgisi, kelime bilgisi, teorik altyapı, sınava yönelik okuma ve anlama becerilerinin gelişmesi katılımcılara teorik olarak anlatılacak.

OMÜ lisans ve lisansüstü öğrencilerinin, akademik kariyer yapmak isteyen kişilerin yoğun ilgi gösterdiği, Yabancı Diller Yüksekokulunda, salı ve perşembe akşamları gerçekleşecek olan kurs, yüz yirmi saat sürecek ve 12 Mart 2020’de sona erecek.