MENU

OMÜ’nün Europass Sertifika Ekleri Kabul Edildi
27 Ocak 2020, Pazartesi - 14:18
Güncelleme: 27 Ocak 2020, Pazartesi - 20:53
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uzaktan Eğitim Merkezinin (UZEM), mesleki eğitim ve öğretim sertifika programlarının “Europass Sertifika Ekleri” alması için yaptığı başvuru, Europass tarafından kabul edilerek kurumun resmî internet sitesinde yayımlandı.

Mevcut programlara eklemeler yapılarak hazırlanan "Europass Sertifika Ekleri" Europass tarafından onaylanan OMÜ, 27 sertifika programıyla bu alanda yetkilendirilen 4’üncü üniversite ve 6’ıncı kurum oldu.

Mesleki eğitim ve öğretim sertifikasına sahip kişilere verilen Europass Sertifika Eki; Avrupa Birliği ülkeleri ile Europass’ı tanıyan ülkelerde kullanılan, mesleki eğitim ve öğretim sertifikasına ilişkin detaylı bilgilerin yer aldığı, bilgi beceri ve yetkinliklerin özellikle ülke dışındaki işverenler veya kurumlar tarafından daha kolay anlaşılmasını sağlayan ve ayrıca yeterlilik birimlerine ilişkin öğrenme çıktılarını içeren ortak bir formattır.

Anne Baba Olma Sanatı, Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulayıcı Sertifika Programı, Oyun Terapisi Uygulayıcı Sertifika Programı, Doğum Koçluğu, Eğitim Koçluğu, Evde Alzheimerlı Hasta Bakımı, İletişim Teknikleri, Kodlama ve Robotik Eğitmenliği, Marka Yönetimi, Montessori Eğitimi, Robotik Kodlama, Sporcu Diyetisyenliği, Temel Koçluk Eğitimi, Yaşam Koçluğu, Yaşlı Bakımı Sertifika Programı OMÜ’nün kabul edilen Europass Sertifika Ekleri programlarından sadece birkaçı.

Kabul edilen 27 sertifika programının tamamını europass.gov.tr'de yer alan https://bit.ly/2Gns5Nv uzantılı web adresinden görebilirsiniz. 

X
Secure Login

This login is SSL protected