OMÜ Salon Futbol Takımı 1. Ligde Namağlup Şampiyon
03 Mayıs 2019, Cuma - 14:30
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Salon Futbol Takımı, 29 Nisan -3 Mayıs tarihleri arasında 5 takımın katıldığı Üniversitelerarası 1. Lig Salon Futbol Şampiyonasında, tüm maçlarını kazanarak namağlup şampiyon oldu. OMÜ ekibi bu sonuçla Süper Lige yükselme müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Salon Futbol Takımı, Harran Üniversitesini 10-8, Amasya Üniversitesini 7-6,Gazi Üniversitesini 8-6,Sinop Üniversitesini 6-4 mağlup etti.

Sporcularını başarılarından dolayı tebrik eden OMÜ Dış Saha Futbol Takımı Teknik Direktör Fedai Aksoy “Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edip başarılı olan oyuncularımı kutluyorum. Zaferimiz, bizi her konuda, her koşulda destekleyen Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Taşmektepligil’e ve Rektörümüz Prof.  Dr. Sait Bilgiç’e  armağan olsun “ dedi .