MENU

Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi Tetkik Süreci Başarıyla Sona Erdi
24 Ocak 2020, Cuma - 18:39
Güncelleme: 17 Mart 2020, Salı - 10:06
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

TS ISO 1002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi için başvuruda bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ), Dış Tetkik Süreci Kapanış Toplantısı yapıldı.

OMÜ’ye gelen Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Dış Tetkikçiler Grubu, değerlendirme sonrasındaki görüşlerini Senato ve Kalite Komisyonu üyeleriyle paylaştı.

Kapanış toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç “TSE’den gelen kıymetli misafirlerimiz, 2 günlük çalışmalarını tamamladılar ve çalışmalarının sonuçlarını bizlerle paylaşacaklar. Özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

TSE Başdenetçisi Tuncay Çimen "Değerlendirmelerimiz olumlu yönde, komitemiz nihai kararı verecek"

Tetkik öncesi kurumlar hakkında inceleme yaptıklarını kaydeden TSE Ankara Bölge Başdenetçisi ve Elektronik Haberleşme Mühendisi Tuncay Çimen ise OMÜ’nün öğrencilerle olan ilişkisinin pozitif yönde olduğuna dikkat çekerek “Öncelikle gösterilen yakınlık ve misafirperverlik için Sayın Rektörümüzün nezdinde herkese teşekkür ediyoruz. Müşterilerinizin çoğunu oluşturan öğrencilerinize yönelik güzel niyetinizi ortaya koydunuz. Öğrenci şikâyet ve talep sistemlerinizin doğru, sorunsuz işleyişiyle onlara değer verdiğinizi görmüş olduk. Onların sorunlarıyla bire bir ilgilenmeniz bu noktada çok önemli. Arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız değerlendirme sonucunda TS ISO 1002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi kapsamında nihai kararı, komitemiz verecek. Bizim değerlendirmelerimiz olumlu yönde. Bu uygunluk değerlendirmesi amacıyla yaptığımız tetkiklerde bir uygunsuzluk kaydımız olmadı. Tüm çalışanlara verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu manada sizleri daha iyi noktalarda görürüz.” sözlerine yer verdi.

Senato ve Kalite Komisyonu üyeleriyle fikirlerini paylaşan TSE Dış Tetkikçiler Grubu üyeleri Tuncay Çimen, Nuray Balaban ve Murat Altınok da çalışma süresi içerisinde birlikte zaman geçirdikleri çalışma ekibine öz güvenli ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Toplantı, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected