Mezun-Öğrenci Buluşmalarının Üçüncüsü Gerçekleşti
08 Kasım 2018, Perşembe - 10:23
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:40

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü "Mezun-Öğrenci Buluşmaları"nın 3.'sü, Fakültenin Prof. Dr. Fevzi Köksal Konferans Salonu’nda yapıldı.

Etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Batı, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Samsun Bölge Müdürü İsmail Çapoğlu, İstatistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Terzi, akademisyenler, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

Mezun-öğrenci buluşmasına konuşmacı olarak Yapı Kredi Bankası Ünye Şube Müdürü Haldun Oktav, YEDAŞ A.Ş. Yazılım ve İş Süreçleri Uzmanı Gözde E. Kuru Şimşek, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanı Mustafa Kibar, Nwork International Şirketinden Girişimci Kahraman Boz ve TÜİK Samsun Bölge Müdürlüğü Takım Sorumlusu Tolga Demirel katıldı. Buluşmada, OMÜ İstatistik Bölümünden mezun olan ve farklı sektörlerde çalışan profesyoneller, iş tecrübesi ve deneyimlerini İstatistik Bölümü öğrencileri ile paylaştılar.

Etkinlik; konuşmacılara plaket takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.