MENU

Matematik Bölümünde Mesleki Uygulama Programı için İmzalar Atıldı
21 Ocak 2020, Salı - 14:37
Güncelleme: 17 Mart 2020, Salı - 11:37
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığında; Matematik Bölümü Mesleki Uygulama Programı için Özel Samsun Doğa Lisesi ve Üçgen Eğitim Kurumlarının katılımıyla protokol imzalandı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen törende; Dekan Prof. Dr. Emin Kasap, Üçgen Eğitim Kurumları Müdürü Hayri Esen ve Özel Samsun Doğa Lisesi Genel Müdür Yardımcısı İnci Gülizar Bayramkaya ve kurumların eğitim görevlileri yer aldı.

Matematik Bölümü lisans programındaki eğitimlerini başarıyla sürdüren öğrencilerin, kendi alanlarının birinde uygulamalı deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla bir önceki eğitim-öğretim yılında başlatılan Mesleki Uygulama Programı’na; bu yıl Üçgen Eğitim Kurumları ile Özel Samsun Doğa Anadolu ve Fen Teknoloji Lisesi de yapılan protokoller ile dâhil oldu.

İmza töreninde konuşan Dekan Prof. Dr. Emin Kasap “Türkiye’de ilk defa bir üniversitenin Matematik Bölümünde böyle bir iş birliği gerçekleşti. Geçen yıl başlattığımız bu uygulamadan bizler çok memnunuz, herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından da desteklenen ve katılımcı öğrencilerin ücretlerinin YÖK tarafından ödendiği program için daha önce de Final Eğitim Kurumları, Samsun Boğaziçi Koleji, Bilgi Okulları ve Tekşen Bilişim A.Ş. ile protokoller imzalanmıştı.

X
Secure Login

This login is SSL protected