“Gücümüze İnandık” Projesiyle Birinciliğe Uzandılar
23 Eylül 2019, Pazartesi - 11:46
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 16:38

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Konfederasyonu ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği “2. Gençlik Farkında Tema Fikri Proje Yarışması”nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi araştırma görevlileri birincilik ödülünün sahibi oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İlknur Aydın Avcı danışmanlığında; Arş. Gör. Özge Öz Yıldırım, Arş. Gör. Dilek Çelik Eren ve Arş. Gör. Mehmet Korkmaz tarafından hazırlanan “Gücümüze İnandık” proje fikri birincilik ödülüne layık görüldü.

“Kadın, demokrasi ve örgütlülük” temasında hazırlanan proje fikri ile Roman kadınların kendi sosyal yaşamlarında bir araya gelip örgütlenerek ekonomik bağımsızlıklarını kazanmaları amaçlandı.

Ankara'da gerçekleştirilen ödül töreninde, proje ekibi adına OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Araştırma Görevlisi Özge Öz Yıldırım’a birincilik ödülü, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin tarafından takdim edildi.