Eğitim Fakültesinde Devir Teslim
14 Ocak 2019, Pazartesi - 14:58
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 10:05

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesinin yeni Dekan Vekili Prof. Dr. Seher Balcı Çelik, görevi törenle teslim aldı.

Dekanlık makamında düzenlenen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından dekan vekili olarak atanan Prof. Dr. Seher Balcı Çelik'e görevi teslim etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini bir yıldır vekâleten sürdürüyordu. Ceyhan törende yaptığı konuşmada  "Bu işi layıkıyla yapacağınız ve çok iyi başarılar göstereceğiniz inancıyla bu görevi size devrediyorum. Eğitim Fakültesinde sizinle  çalışmaktan mutluluk duydum, umarım iyi hizmetler verebilmişizdir.” dedi.

Dekanlık görevine vekâleten atanan Prof. Dr. Seher Balcı Çelik ise "Bu göreve beni layık gördüğünüz için teşekkür ederim, yeni görevimizde iyi hizmetlerde bulunacağız. Teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.