MENU

Eğiticilerin Eğitim Programı Tamamlandı
17 Ocak 2020, Cuma - 15:38
Güncelleme: 17 Ocak 2020, Cuma - 15:38
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Gökalp’in yürütücülüğünü yaptığı “Eğiticilerin Eğitimi” projesi kapsamında düzenlenen eğitim programına katılan 70 öğretim elemanına, 5 günlük eğitimin sonunda sertifika verildi.

Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Konferans Salonunda verilen 40 saatlik eğitimin sonunda eğitmenler ve katılımcılara sertifikalarını, Rektör Yardımcısı PROF. Dr. Vedat Ceyhan ve proje yürütücüsü Doç. Dr. Murat Gökalp takdim etti.

Eğitmenlere ve katılımcılara teşekkür eden Rektör Yardımcısı Vedat Ceyhan, “Bu sadece bireysel bir eğitim değil, sizden beklentilerimiz de var. Bundan sonra her fakülte, her yıl, Eğitim Fakültesi akademisyenleriyle birlikte, kendi eğiticilerinin eğitimini düzenleyecek ve sizlerin deneyiminden istifade edecek. Sizin burada bulunma amacınız ve misyonunuz budur.” dedi.

5 günlük eğitim programında; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Levent Güngör, Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Murat Gökalp, Doç. Dr. Bayram Özer, Doç. Dr. Esen Ersoy, Doç. Dr. Yüksel Gündüz, Doç. Dr. Hatice Kumcağız, Dr. Öğr. Üyesi Şener Şentürk, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Altun, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Barut, Dr. Öğr. Üyesi Mediha Mangır ve Turizm Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yetkin Bulut uzmanı oldukları alanlarda eğitim verdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected