Çocuklardan Bir Hediye Bin Gülücük
02 Ocak 2020, Perşembe - 11:28
Güncelleme: 17 Mart 2020, Salı - 15:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji ortaokul öğrencileri, OMÜ Çocuk Hastanesinde yatan arkadaşlarını yılbaşı hediyeleriyle bir nebze de olsa mutlu etti.

Her yıl aksatmadan Hastanede yatan çocukları ziyaret eden OMÜ Vakfı Koleji ortaokul öğrencileri, bu yıl da geleneği bozmadı ve yılbaşında kendi harçlıklarıyla aldıkları hediyeleri tedavi gören akranlarına teslim etti.

“Bir Hediye Bin Gülücük” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte OMÜ Vakfı Koleji ortaokul öğrencileri, OMÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Bölümünde tedavi gören arkadaşlarına yeni yıl hediyeleri aldılar.

Öğrenciler, alınan hediyeleri teslim etmek için her sınıftan birer temsilci seçip hastanedeki arkadaşlarına hediyelerini götürdüler. Ziyarette Vakıf öğrencileri, yeni yıl için “Önce onlara sağlık, sonrasında mutluluk” dileyerek verdikleri mücadelede kendilerini desteklediklerini söylediler. Bu anlamlı buluşmada “Hastalık değil, mutluluk bulaşıcıdır” diyen tüm çocuklar, yeni yılda birbirlerine mutluluk dilediler.